Galvos svaigimas ir įtampa kakle - raskite protingą problemos sprendimą čia!

Deja, darbas prie kompiuterio paliko pėdsaką mano sveikatai ir tai man įrodė dešimt metų darbo biure. Prieš kelerius metus man buvo paskirti akiniai, palengvinantys žiūrėjimą į ekraną. Tačiau nugaros ir kaklo skausmo problema nėra iki galo išspręsta.

Sėdint priešais kompiuterį, neišvengiamai susidaro priverstinė sėdėjimo padėtis. Neretai prieš pat pietus suvokiu, kad tris valandas sėdžiu prie kompiuterio nei karto nesikėlęs. Nenuostabu, kad po to skauda nugarą ir kaklą. Šiek tiek pagerėjo lankantis pas masažuotoją, tačiau nenoriu kelis kartus per mėnesį leisti pinigų masažams. Mano darbdavį galima pagirti už tai, kad mūsų biure nupirkta masažo kėdė. Kėdė šiek tiek padeda sumažinti per dieną susikaupusią įtampą.

Tačiau iš tikrųjų yra vienas protingas būdas atsikratyti įvairių nugaros skausmų - turėtumėte pabandyti stovėti prie darbo stalo. Žinoma, suaugęs žmogus negali stovėti prie įprasto, vieno metro aukščio stalo. Puikus pagalbininkas čia yra Seisuk!

Seisuk yra stalas su reguliuojamomis kojomis, kurio aukštį kiekvienas gali nusistatyti pagal savo poreikius. Naudodami atmintį turintį nuotolinio valdymo pultą, vienu mygtuko paspaudimu galite išsaugoti keturis mėgstamus aukščius ir pasirinkti reikiamą padėtį. Kitaip tariant, Seisuk tinka visokio ūgio žmonėms.

Seisuk komandai reikia tik 20 minučių pakeisti stalo kojeles į reguliuojamas. Pigiausias variantas yra užsisakyti reguliuojamas stalo kojas jūsų turimam stalviršiui. Tačiau jei norite įsigyti naują stalviršį, Seisuk galite užsisakyti stalviršių iš aukštos kokybės apdirbtos ąžuolo medienos, lukštų ar MDF stalviršių.

Taigi, kas pasikeitė Seisuk atėjus į mano kasdienybę biure?

Kai ryte ateinu į darbą, valandą ar dvi sėdžiu kaip įprastai, tada pakeliu stalą ir stoviu už jo, kol pavargstu, tada vėl pakeičiu poziciją. Prieš Seisuk, po pusės dienos būdavau pavargęs ir norėdavau miego, bet dabar turiu žymiai daugiau energijos.

Pirmą vakarą grįžęs namo supratau, kad nebuvau toks pavargęs kaip paprastai. Seniau aš pirmiausia krisdavau ant sofos ir valandų valandas žiūrėdavau televizorių. Dabar pavakarieniavau ir vietoje gulėjimo ant sofos, nueinu į treniruotę.