Seisuk - žingsnis į šiuolaikinę darbo aplinką

Seisuk sugalvojo išmanų sprendimą, kaip paversti seną biuro stalą ergonomišku stalu, palaikančiu darbuotojų aktyvumą ir gerą savijautą visą dieną.

Reguliuojamos stalo kojos daro darbo aplinką lanksčią ir skatina kūno judėjimą. Kai sėdėjimas tampa varginantis, Seisuk stalą galima pakelti aukščiau vos vienu mygtuko paspaudimu ir galėsite tęsti darbą stovėdami. Tyrimai parodė, kad dirbant kurį laiką vertikaliai, o ne sėdint, žymiai sumažėja kaklo ir nugaros skausmai ir padidėja kūno energijos panaudojimas, sunaudojant 50 kilokalorijų per valandą.

Seisuk siūlo tiek esamo darbalaukio transformavimo į reguliuojamo aukščio stalą paslaugą tiek įsigyti visiškai naujus stalus.

Kodėl verta rinktis Seisuk stalo rėmą?

Seisuk siūloma paslauga yra unikali būtent todėl, kad senas stalas gali būti paverstas nauju ir moderniu reguliuojamo aukščio stalu. „Mes transformuosime seną stalą į naują, paimdami turimą stalviršį ir pakeisdami senas stalo kojas naujomis, reguliuojamo aukščio stalo kojomis“, - sako Seisuk Furniture OÜ atstovas Markusas Murrustas pridurdamas, kad galite rinktis iš dviejų, trijų ir keturių kojų variantų.

Yra keli pranašumai, kai esamą stalą paverčiate reguliuojamu stalu. Naujos funkcijos suteikimas baldui yra daug pigesnis ir ekologiškesnis bei skatina draugišką aplinkai požiūrį. „Šiais laikais problema yra ta, kad mes per lengvai išmetame savo daiktus, užuot šiek tiek juos atnaujinę ir suteikę jiems naują kvėpavimą“, - sako Murruste ir priduria, kad norint pakeisti stalą iš seno į naują, reikia tik 20 minučių.

"Tikėtina, kad esamas stalviršis buvo kruopščiai parinktas ir puikiai dera su biuro ar namų interjero dizainu. Taigi, galite sutaupyti laiko ieškodami visiškai naujo stalo. Pasirinkime yra trijų skirtingų spalvų kojos, taigi tikrai rasite atspalvį, kuris atitiktų esamą stalviršį“, - sako jis.  

Vieno stalo perkūrimas trunka apie 20 minučių, o išsamesnius reikalavimus stalviršiams rasite čia.

Seisuk taip pat galima užsisakyti visiškai naują stalviršį.

Kaip veikia Seisuk?

Naudodami atmintį turintį nuotolinio valdymo pultą, vienu mygtuko paspaudimu galite išsaugoti keturis mėgstamus aukščius ir pasirinkti reikiamą padėtį. Kitaip tariant - Seisuk tinka visokio ūgio žmonėms. Dėl išsaugotų pozicijų taip pat galite pasikeisti sedėjimo vietomis su kolegomis, neprarasdami mėgstamiausių sedėjimo pozicijų.