Stalas, kuris auga kartu su vaiku

Reguliuojamo aukščio stalas idealiai tinka auginantiems vaikus. Svarbiausias šio stalo privalumas yra tas, kad prireikus aukštį galima reguliuoti milimetrų tikslumu, o tai užtikrina, kad reguliuojamas stalas vaikui bus ergonomiškas iki pat pilnametystės.

Stalas, kuris auga kartu su vaiku

Stalas auga kartu su vaiku

Mažiausias reguliuojamo stalo aukštis yra mažesnis (apie 65 cm) nei standartinio stalo (maždaug 75 cm), o tai reiškia, kad prie jo gali dirbti net mokyklinukas. Vaikui augant, nesudėtinga pakelti reguliuojamą stalą į tinkamą aukštį. Laikui bėgant nebereikia stalo keisti į naują. Mūsų stalų kėlimo mechanizmas yra labai patvarus, taip pat saugo smalsius ir greitus vaikų pirštus, kuriems valdymo pultas yra labai patrauklus.

Tinka bet kokio amžiaus vaikams

Valdymo pultas su atmintimi leidžia užfiksuoti aukštį, kuriame vaikui patogiausia rašyti, piešti ar ruošti namų darbus sėdint ar stovint. Reguliuojamas stalas leidžia prie vieno stalo pakaitomis mokytis ir 6 metų pradinukui, ir 15 metų paaugliui, užtikrinant ergonomišką sėdėjimo ar stovėjimo padėtį, kuri abiem atvejais yra svarbi augančiam kūnui.

Sveiki gyvenimo įpročiai

Reguliuojamo aukščio stalas yra lengvas būdas išmokyti vaiką pastebėti jo kūno poreikį judėti ir atitinkamai reaguoti - jei atrodo, kad mintys klajoja arba apatinė kūno dalis yra šiek tiek įsitempusi, galite atlikti namų darbus stovėdami. Rūpinimasis savo kūnu ir jo vystymusi yra vertybė, kuri sukuria pagrindą sveikiems įpročiams visam gyvenimui. Tempimas yra vienas iš paprasčiausių būdų prižiūrėti savo kūną.

Tėvai, jūs tikriausiai jau žinote, kad žodžiai nėra tokie veiksmingi kaip pavyzdys ir jei reguliuojamo aukščio stalas jau yra jūsų namuose, tai yra geras būdas perduoti žinutę: „Rūpinimasis savo kūnu ir fizinė veikla yra svarbūs ir mes esame pasirengę tai daryti. Jei jautiesi gerai, aš irgi jaučiuosi gerai! “

Laimingas vaikas = laimingi tėvai

Elektra reguliuojamas stalas tai ne išlaidos, o investicija. Tai yra investicija į fizinę ir psichinę gerovę - dienos pabaigoje visa šeima bus laimingesnė, jei vaikas gerai jausis ir namų darbai bus atlikti puikiai. Kai dėmesys yra sukoncentruotas, o kūnas - stiprus, noras bendradarbiauti yra daug didesnis.

Ilgalaikė investicija

Vaikas iš pradžių gali neįvertinti tokios investicijos vertės taip kaip tikitės, tačiau ateityje tikrai bus už tai labai dėkingas.

O kai jūsų vaikas yra mokykloje ar žaidžia lauke, jūs patys galite naudoti šį nuostabų stalą.

Skaityti daugiau

Kodėl Seisuk?

Kodėl Seisuk?

Mes rūpinamės Jūsų patogumu „Seisuk“ yra įmonė, kurios specializacija – reguliuojami stalai ir ergonomiški biuro baldai. „Seisuk“ siūlo g...

Skaityti daugiau