Reguliuojamų stalų priedai

Norite dar labiau patobulinti ergonominį stalą? Patogią darbinę padėtį užtikrina ne tik „Seisuk“ stalai ir kėdės, bet ir darbo stalo priedai. Paslėpkite laidus, pakelkite monitorių į akių lygį ir dirbkite nekenkdami sveikatai! Kokie darbo stalo priedai padarys jūsų darbo aplinką patogią?

Kabelio kanalas ir po stalu tvirtinamas prailginimo laidas

Laidų tvarkymui rekomenduojame du produktus: kabelių kanalą ir po stalu tvirtinamą prailginimo laidą. Su šiuo deriniu galite visus laidus patogiai sudėti į kabelių kanalą ir prijungti juos prie prailginimo laido. Tokiu būdu nuo stalo kabės tik vienas laidas, vaizdas bus vizualiai neapkrautas, o jūsų darbo dienos neblaškys susisukę ir nukarę laidai.

Kabelių dėklas

Universalus metalinis kabelių dėklas trimis varžtais pritvirtinamas prie bet kurio stalviršio. Rinkitės kabelių dėklą, jei turite didelį nešiojamojo kompiuterio įkroviklį ar kurį kitą didesnį įtaisą, kurį reikia įdėti kartu su laidais.

Laidų mova

Reguliuojamiems stalams skirtoje movoje visi pastalėje esantys laidai bus saugiai sutvarkyti ir nebus pavojaus už jų užkliūti. Su keturių kanalų laidų mova patogiai sutvarkysite palaidus laidus.

Stovėjimo kilimėlis

Mėgėjams stovėti siūlome įsigyti dar ir stovėjimo kilimėlį. Ant minkšto stovėjimo kilimėlio su stabilia atrama kulnams stovėti bus dar patogiau. Mūsų patirtis rodo, kad stovėjimo kilimėlį įsigiję klientai tikslingiau naudoja darbo stalą ir stovi žymiai daugiau. Paprasto dizaino kilimėlį lengva valyti ir prižiūrėti. Ypatingos formos ir medžiagos kilimėlis neslysta.

Kompiuterio laikiklis

Šis išmanusis kompiuterio stovas sukurs funkcionalesnę, malonesnę ir tvarkingesnę darbo aplinką. Jis padės jums sumažinti laidų ryšulius ir atlaisvinti grindis. Kompiuteris sklandžiai juda kartu su stalu aukštyn-žemyn. Pagal savo kompiuterio dydį pasirinkite reguliuojamą modelį PRO

Monitoriaus stovas su dujiniu amortizatoriumi

Tinkamos darbo aplinkos ergonominės priemonės saugo jūsų nugarą, kaklą ir akis. Kad ant darbo stalo būtų daugiau vietos, o monitorius akims ir kaklui tinkamame aukštyje, rekomenduojame monitoriaus stovą su dujiniu amortizatoriumi. Dujinis amortizatorius nenusidėvi taip greitai, kaip įprasti monitorių stovai su spyruoklėmis, o jų konstrukcija yra pagaminta iš patvaraus aliuminio.

Monitoriaus ir nešiojamojo kompiuterio laikiklis su dujiniu amortizatoriumi

Prie lengvai reguliuojamo stilingo dviejų atšakų stovo pritaisytas monitorius ar nešiojamas kompiuteris tarsi „plevens“ ore, o ant darbastalio atsiras papildoma erdvė. Susikurkite ergonominę darbo aplinką, saugokite akis, nugarą bei kaklą ir iki aukštumų pakelkite savo produktyvumą.

Skaityti daugiau

Kodėl Seisuk?

Kodėl Seisuk?

Mes rūpinamės Jūsų patogumu „Seisuk“ yra įmonė, kurios specializacija – reguliuojami stalai ir ergonomiški biuro baldai. „Seisuk“ siūlo g...

Skaityti daugiau