Kodėl Seisuk?

Mes rūpinamės Jūsų patogumu

„Seisuk“ yra įmonė, kurios specializacija – reguliuojami stalai ir ergonomiški biuro baldai. „Seisuk“ siūlo gražius, aukštos kokybės biuro baldus, su tikslu sukurti sveiką ir ergonomišką darbo vietą, kurioje kiekvienas gali jaustis komfortiškai ir atiduoti visas jėgas darbui. Suprantame, kad nėra vieno teisingo būdo, kaip reikėtų dirbti.
Sėdėti prie biuro stalo vienoje padėtyje 8 valandas – jau praeityje. „Seisuk“ el. parduotuvėje rasite viską, ko reikia, norint susikurti tobulą ergonomišką darbo vietą.

Gerais išradimais reikia dalintis

Kaip ir visi geriausi pasaulio išradimai, „Seisuk“ gimė iš būtinybės. Dirbant reikia ne tik sėdėti, bet ir judėti, kartais stovėti. Pastebėję, kaip pagerėjo mūsų rezultatai ir kiek energijos likdavo dienos pabaigoje, draugai taip pat pradėjo domėtis stovinčiu stalu, ir nuo to laiko stovinčių stalų tendencija vis augo. Stovimas stalas puikus ne tik tuo, kad prie jo galima dirbti stovint, bet ir tuo, kad galima reguliuoti stalo aukštį sėdint. Visi esame skirtingo ūgio, todėl nėra vieno standartinio ūgio, kuris tiktų visiems, būtent čia „Seisuk“ gali pasiūlyti sprendimą. Iš savo patirties galime pasakyti, kad kartą padirbus prie stovimo stalo, nebegalėsite dirbti prie įprasto stalo. Stovimas stalas suteikia galimybę reguliuoti jo aukštį pagal savo pageidavimus.  

„Viską, ką parduodame, išbandė mūsų pačių komanda. Parduodame ir kuriame tik tuos baldus, kuriais visiškai tikime." – Markus Murruste, Karl Kuusk

Kuo galėtume jums padėti?

Mūsų klientų aptarnavimas yra individualus, tad kiekvienas klientas mums tikrai rūpi. Štai, kas yra „Seisuk“ ir ką tai reiškia. Padarysime viską, kad rastume jums tinkamą sprendimą.
Aukšta kokybė. Prisitaikymas. Individualumas.
 
Suteikiame jums galimybę labiau pamilti savo darbą ir geriau suprasti, koks būdas dirbti jums patogiausias. Kad smegenys veiktų, žmogaus fizinis ir protinis darbas turi būti subalansuotas. Stovėkite, lenkitės, sėdėkite, supkitės ir palaikykite gerą smegenų kraujotaką visą darbo dieną.

Įvairus pasirinkimas

Turime tikrai platų skirtingų stalo rėmų ir stalviršių modelių asortimentą. Medžio masyvas, melaminas, laminatas, apvalus, tiesus, matinis ar blizgus – pasirinkimas beribis. Konfigūruokite stalviršio matmenis ir pasirinkite medžiagą bei priedus pagal savo asmeninius pageidavimus. Mūsų asortimente taip pat rasite ypatingų medžio masyvo stalviršių, pagamintų auksinių staliaus rankų, su dideliu kruopštumu ir meile. Rinkitės trumpas arba ilgas lameles formos raštą. Be standartinio asortimento, taip pat gaminame stalviršius pagal kliento matmenis ir idėjas.

Išbandėme daugybę stalo rėmų ir atrinkome geriausius esančius rinkoje. Galite rinktis labiau prieinamą vieno variklio ECO modelį, išmanųjį, puikiai suprojektuotą dviejų variklių SMART modelį, galingiausią PRO modelį arba mūsų naujausią apvalių kojų CIRCLE modelį. Kuris modelis jums tiktų?

Teikiame išsamius biuro sprendimus

Įrengdami savo biurą su „Seisuk“, galite būti tikri, kad visi sprendimai priimti atsižvelgiant į geriausią praktiką, modernų stilių ir ergonomiką. Į klientą orientuotas požiūris bendrovei „Seisuk“ yra itin svarbus. Pirmojo susitikimo metu išklausysime Jūsų mintis ir poreikius bei padėsime surasti geriausią sprendimą.

„Seisuk“ gaminių asortimentas yra labai įvairus, todėl biurą galima įrengti pagal kiekvieno biudžetą. Projekto pradžioje susitariame, kam bus skiriamas didžiausias dėmesys: ypatingam rezultatui, geriausiai kainai ar dar kam nors kitam. Mūsų komanda prisidėjo kuriant tūkstančius darbo vietų ir stilingų biurų erdvių. Kiekvieno projekto metu siekiame pasiekti lūkesčius pranokstantį rezultatą.

Senam stalui suteikite naują gyvenimą

Siūlome jums galimybę pakartotinai panaudoti dabartinį stalo stalviršį ir paversti jį stovimu stalu su mūsų reguliuojamu rėmu. Nesvarbu, ar tai būtų senas stalas su raižiniais, paveldėtas iš šeimos, ar modernus stalviršis, parinktas prie esamų baldų, suteikite jam naują rėmą ir prikelkite naujam gyvenimui.

Mūsų mediniai stalviršiai, pažymėti FSC ženklu, reiškia, kad mediena gaunama iš atsakingai tvarkomų miškų, kuriuose vertinama gamtinė aplinka, bendruomenės ir ekonominis gyvybingumas.

Garantija čia nėra tik tušti žodžiai

Visą laiką turime stabilias ir dideles atsargas, o garantinius atvejus paprastai išsprendžiame per kelias darbo dienas ar net tą pačią dieną. „Seisuk“ yra sėkminga, patikima ir auganti įmonė, kuri bus pasirengus jus aptarnauti net ir po 10–20 metų. Čia jums suteiksime gerą aptarnavimą, reikalingas žinias ir įgūdžius bei galimybę įsigyti atsargines dalis. „Seisuk“ stalai yra ilgaamžiai!

„Seisuk“ stalai leidžia labiau pamilti savo darbą, geros idėjos ateina daug lengviau.

Turime ne tik stalų, bet ir platų priedų asortimentą, todėl kiekvienas klientas gali susikurti savo poreikius atitinkančią ergonomišką biuro erdvę. Mūsų asortimente yra visko, ko reikia, norint sukurti tobulą ergonomišką darbo vietą – nuo prailgintuvų iki stalinių lempų. Patogią darbinę padėtį užtikrina ne tik „Seisuk“ stalai ir kėdės, bet ir darbo stalo priedai. Paslėpkite laidus, pakelkite monitorių į akių lygį ir dirbkite nekenkdami sveikatai!

Ergonomiška kėdė yra idealus stovinčio stalo palydovas. Rasti tinkamą kėdę iš šimtų modelių gali būti sudėtinga. Šį pasirinkimą jums gerokai palengvinome, nes parduodame tik mūsų pačių išbandytus kėdžių modelius. Aktyvus sėdėjimas padeda kūnui judėti, o protui išlikti aštriam, tad savo darbą atliekate geriau. Visus modelius kruopščiai išbandėme, tad kiekvienas klientas atras sau tinkamiausią.


Prekių atsargos

Mūsų sandėlyje darbas vyksta itin greitai, tad paprastai prekes išsiunčiame per kelias valandas nuo užsakymo gavimo. Iš savo turimų atsargų galime nedelsiant išsiųsti daugiau nei tūkstantį stalų komplektų. Mūsų internetinės parduotuvės asortimentas yra susietas su realiomis atsargomis, todėl pasirinkę produktą iš karto sužinosite, kada galite tikėtis jį gauti. Dauguma mūsų klientų prekes gauna per 1–4 darbo dienas.

Prekes lengva surinkti pagal pridėtas instrukcijas, tačiau jeigu prireiktų pagalbos, mūsų surinkimo partneriai visada pasiruošę padėti.

Baldai būtų beprasmiai, jeigu žmonės jų nenaudotų

Klientų atsiliepimai, nuomonės, komentarai, patarimai ir asmeninė patirtis – tai, kas mus skatina ir įkvepia. Tai mums lyg variklis veikti geriau. Priimame savo klientų idėjas ir stengiamės tobulėti kiekviename žingsnyje.

Mūsų klientų aptarnavimas yra greitas ir profesionalus. Esame pasirengę padėti jums pirmadieniais–penktadieniais, 9–17 val. el. paštu ir telefonu.

Nedvejodami susisiekite su mumis!

 

Skaityti daugiau