Kaip išsirinkti reguliuojamo stalo kojų rėmą?

Norėdami efektyviau dirbti, investuokite į kokybišką reguliuojamo aukščio „Seisuk“
darbo stalą. Sėdėkite, stovėkite, atsiremkite, išsitieskite – nuolat judėkite, gerai jauskitės ir išlikite budrūs visą darbo dieną.

Žmonės nėra sukurti ilgai išbūti 90 laipsnių padėtyje – mūsų kūnai yra sutverti judėti. Mes visi esame skirtingo ūgio, todėl vienodų matmenų standartinio aukščio stalas tinka tikrai ne visiems. Reguliuojamo aukščio stalas suteikia jums galimybę reguliuoti savo stalo aukštį milimetrų tikslumu, kad patogiai dirbtumėte tiek sėdėdami, tiek stovėdami. 

Žmogus vidutiniškai per dieną priima daugiau nei 35 000 sprendimų. Norėdami
supaprastinti jūsų gyvenimą ir sumažinti jūsų sprendimų skaičių, sukūrėme ir į savo asortimentą atrinkome tik pačius geriausius reguliuojamus stalus.

Kuris modelis tinka jūsų darbo vietai?

Stalo kojų rėmas su vienu varikliu – variklis yra įmontuotas po stalu.

ECO – mūsų ekonomiškiausias elektrinis modelis. Patikimas, stabilus ir gerai
atliekantis savo darbą. Geriausias vieno variklio modelis rinkoje.

Skirtingai nuo dviejų variklių modelių, ECO turi mažesnį reguliavimo diapazoną. Stalo variklis yra įtaisytas po stalu ant vienos kojos, kitos kojos aukštis reguliuojasi velenu, todėl stalas vizualiai atrodo šiek tiek apkrautas. Stalo rėme yra įtaisytas valdymo pultas su keturių padėčių atmintimi, tad galite patogiai išsaugoti dažniausiai naudojamas aukščio padėtis ir vienu paspaudimu pakeisti stalo aukštį. Puikus pasirinkimas turintiems mažesnį biudžetą.

Reguliuojamos stalo kojos su vienu varikliu ECO
Stalo kojų rėmas su dviem varikliais – varikliai yra įtaisyti kojų viduje.

SMART – populiariausias namų biurų kojų rėmas! Minimalaus ir modernaus dizaino rėmas su apvaliomis kojomis dėl savo patrauklios kainos yra vienas iš populiariausių namų biurams skirtų baldų.

Šiame modelyje yra apsaugos nuo susidūrimo sistema, didelis reguliavimo diapazonas, varikliai yra paslėpti stalo kojų viduje, todėl stalas neatrodo apkrautas. SMART rėme yra įtaisytas valdymo pultas su keturių padėčių atmintimi, todėl galite patogiai išsaugoti dažniausiai naudojamas padėtis ir vienu paspaudimu pakeisti stalo aukštį.

Reguliuojamos stalo kojos su dviem varikliais SMART

PRO – geriausias pasirinkimas itin reikliam klientui. PRO yra galingiausias mūsų modelis ir idealiai pritaikytas dideliems ir sunkesniems stalviršiams bei intensyviam naudojimui.

Rėmas yra tvirtesnis ir stabilesnis. PRO modelyje varikliai yra paslėpti stalo kojose, o valdymo pultas turi keturių padėčių atmintį, todėl vienu paspaudimu galite keisti stalo aukštį, o jums patogiausias padėtis išsaugoti.

Reguliuojamos stalo kojos su dviem varikliais PRO
Jei biudžetas leidžia, mes rekomenduojame rinktis stalo rėmą su
dviem varikliais. Pirmiausia, dėl iš išorėje nematomų detalių, antra - dėl
didesnio funkcijų skaičiaus ir galiausiai dėl sklandesnio ir tylesnio judėjimo. Dviejų
variklių stalo kojų rėmo aukščio reguliavimo diapazonas yra didesnis, todėl stalviršis juda patogiau ir tyliau. Tačiau svarbiausia yra judėti visą darbo dieną – su šia užduotimi puikiai susidoroja visi stalo rėmai ir ergonomišką darbo aplinką sukuriantys biuro aksesuarai, kuriuos taip pat galite įsigyti pas mus.

Kokį stalviršį pasirinkti reguliuojamo aukščio stalui? Skaitykite daugiau čia.
 

 

Skaityti daugiau

Kodėl Seisuk?

Kodėl Seisuk?

Mes rūpinamės Jūsų patogumu „Seisuk“ yra įmonė, kurios specializacija – reguliuojami stalai ir ergonomiški biuro baldai. „Seisuk“ siūlo g...

Skaityti daugiau